aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Σοβαρές εξελίξεις και αποδεσμεύσεις»

«Σοβαρές εξελίξεις και αποδεσμεύσεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή αναφορικά με τις χθεσινές απώλειες βαθμών στον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας (2-2). Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις υποστηρίζει η διοίκηση του Ερμή.

Η ανακοίνωση: «Μετά τον χθεσινό αγώνα και το ατυχές αποτέλεσμα αναμένονται σοβαρές εξελίξεις. Σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα που θα έθετε σοβαρές βάσεις για υλοποίηση των στόχων ολόκληρης χρονιάς δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος μας.

Γι’ αυτό το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να συνέλθει εκτάκτως για να μελετήσει το όλο θέμα και ειδικά τους λόγους και τον τρόπο που η ομάδα μας φάνηκε αδύνατη και δυσκολεύτηκε να καταβάλει τον αντίπαλο, αλλά και να κρατήσει το σοβαρό προβάδισμα που είχαμε.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, θα κριθούν και ανάλογα θα δεχθούν τις επιπτώσεις που επιβάλει το βάρος και η τιμή της φανέλας του Ερμή Αραδίππου μη αποκλειομένων και των αποδεσμεύσεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ