aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Σουτ» για τρίποντο και με τον ΑΠΟΕΛ

«Σουτ» για τρίποντο και με τον ΑΠΟΕΛ

Όσο δύσκολο και απαιτητικό κι αν είναι το παιχνίδι που ακολουθεί για τον Ερμή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η νίκη, που θα διατηρήσει τους «φτεροπόδαρους» στην εξάδα αλλά θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας. Σαφέστατα θα πρέπει οι Αραδιππιώτες να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να φθάσουν στον μεγάλο τους στόχο, κάτι που απαιτεί συγκέντρωση και πειθαρχία από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Ερμής, ωστόσο, έδειξε πως έχει την ποιότητα, έχει και την ικανότητα να παίρνει αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, όμως ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος μετέφερε ξεκάθαρα στους παίκτες του ότι θέλει μόνο νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Θεωρείται δεδομένο ότι οι αλχημείες, που έκανε η τεχνική ηγεσία στο ματς με την Ομόνοια θα μπουν στην άκρη και ο Ερμής θα παίξει πιο ορθόδοξα χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα ότι το πλάνο κόντρα στην Ομόνοια απέτυχε.

Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Ντα Σίλβα στη διάθεση του Νίκου Παναγιώτου, κάτι που μειώνει στο ελάχιστο τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Μασίνουα διεκδικεί θέση βασικού, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα τον εμπιστευθεί από την αρχή ο προπονητής του, ενώ ο νεαρός Ψάλτης θα μείνει στον πάγκο. Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Τη Δευτέρα σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερμή, η διοίκηση αλλά και απλοί φίλαθλοι παρευρέθησαν στα γραφεία του συλλόγου για αγιασμό αλλά και εθελοντική αιμοδοσία. Δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας των «φτεροπόδαρων» που θέλουν να δείξουν τη διάθεσή τους για κοινωνική προσφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ