aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣοκαρισμένοι με Μπάουμαν στον Ερμή

Σοκαρισμένοι με Μπάουμαν στον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα σωρό προβλήματα και μάλιστα πολύ σοβαρά άφησε πίσω της η νίκη του Ερμή απέναντι στον Άρη. Μία νίκη η οποία επισκιάστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Πιμ Μπάουμαν ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός γηπέδων γι’ αρκετό διάστημα. Σαφέστατα αποτελεί τεράστιο πλήγμα ο τραυματισμός του μιας και ήταν από τους πλέον σταθερούς παίκτες της ομάδα την φετινή σεζόν πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Νικόλα Αλεξίου. Ο Κύπριος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και θα πάρει μία δεύτερη διάγνωση. Πιθανόν να χρειαστεί να μπει και στο χειρουργείο, ενώ όλα δείχνουν ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Σαν να μην έφθαναν οι δυο σοβαροί τραυματισμοί για τον Ερμή, ήρθαν και οι τιμωρίες των Κότο Πάγιες και Κέζου.

Ο πρώτος συμπλήρωσε κάρτες ενώ ο Κέζος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και θα απουσιάσει τουλάχιστον από τα επόμενα δυο παιχνίδια της ομάδας του. Όλα αυτά τα προβλήματα αναγκάζουν τον Ερμή να πάει στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας με ενδεκάδα ανάγκης.

Ο Μπενγκά είναι καλύτερα και αν είναι σε θέση να αγωνιστεί δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού μετά από πολύ καιρό. Ο Κορμπεράν μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ για το μέλλον του στη Διάσκεψη Τύπου δεν αποκάλυψε κάτι, αν και θα είναι μεγάλη έκπληξη να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ