aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣοκ στον Ερμή

Σοκ στον Ερμή

Απρόσμενη αρνητική εξέλιξη προέκυψε στον Ερμή με τον σοβαρό τραυματισμό του Μιγκέλ Άλμπα. Ο Αργεντινός, ο οποίος ήρθε για να ενισχύσει επιθετικά την ομάδα της Αραδίππου, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δύο μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του υπολογίζεται στις αρχές του Νοεμβρίου. Αν επαληθευτεί αυτό, σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον τα επόμενα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παναγιώτου με το «καλημέρα» της τρέχουσας σεζόν λοιπόν είναι υποχρεωμένος να καλύψει την σημαντική απουσία. Ωστόσο, πιστεύει ακράδαντα ότι η ομάδα του έχει το βάθος για να αντεπεξέλθει. Ο Άλμπα είχε αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ομόνοια.

Πλέον θα πάρουν περισσότερες ευθύνες και πρωτοβουλίες οι Ντα Σίλβα και Φερνάντες. Αμφότεροι αποκτήθηκαν προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, με στόχο να προσδώσουν ποιότητα στην επιθετική γραμμή των «φτεροπόδαρων».

Οι παίκτες του Ερμή παίρνουν ανάσες και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μπαίνοντας σε ρυθμούς Αναγέννησης Δερύνειας. Αναμέτρηση την οποία, η ομάδα της Αραδίππου θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει για ν’ αρχίσει να μαζεύει βαθμούς και να ξεκινήσει να ανεβαίνει σκαλοπάτια.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν κατάφερε να μαζέψει βαθμό, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα στο ΓΣΠ απέναντι σε Ομόνοια (1-3) και ΑΠΟΕΛ (0-3).

Σε μια άλλη εξέλιξη, ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτηση του Τσερνιάουσκας: «Η τελευταία μας μεταγραφή είναι ο διεθνής τερματοφύλακας, Βιτάουτας Τσερνιάουσκας. Τον γνωρίζουμε από τις προηγούμενες ομάδες του, Βασλούι και Ντιναμό Bουκουρεστίου Ρουμανίας.Του Ευχόμαστε εαλές επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ