aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣκέψεις Φανιέρου για αλλαγή της έδρας

Σκέψεις Φανιέρου για αλλαγή της έδρας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΚΟΠ παρουσίασε σχετική λίστα με τα εντός έδρας εισιτήρια που διέθεσαν οι ομάδες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Ερμής είναι ο σύλλογος που διέθεσε τα λιγότερα εισιτήρια και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Διέθεσε μόλις 4.410 εισιτήρια σε 18 αγώνες πρωταθλήματος. Πέρσι είχε ακόμη λιγότερα αφού διέθεσε 4.096. Είναι γεγονός ότι οι φίλοι του Ερμή δεν στηρίζουν μαζικά την ομάδα τους και γι’ αυτό και ο ΛούκαςΦανιέρος κάνει σκέψεις για να αλλάξει έδρα ο Ερμής και να πάει σ’ ένα γήπεδο καθαρά ποδοσφαιρικό με την ελπίδα να αυξηθεί και η προσέλευση.

Στα μετεγγραφικά, η ομάδα είναι σε επαφή με ποδοσφαιριστές. Σε κάποιες περιπτώσεις έχει στείλει και προτάσεις. Ο Καϊάφας μαζί με τον Μιχαΐλοβιτς βρίσκονται σε καθημερινή επαφή. Οι «φτεροπόδαροι» θα δημιουργήσουν μια παντελώς νέα ομάδα. Εξάλλου, ο Ερμής επισημοποίησε χθες με ανακοίνωσή του την πρόσληψη του ΒέσκοΜιχαΐλοβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ