aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣκέφτεται τους… τελικούς ο Ερμής

Σκέφτεται τους… τελικούς ο Ερμής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα (0-3) αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Ερμή. Οι «μαυροκόκκινοι» είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν έστω ένα γκολ και να μπουν στη διεκδίκηση κέρδους, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι και τη διπλή απόκρουση του Βάλε. Όπως και να έχουν τα πράγματα η ήττα μπορεί να φέρνει απογοήτευση όμως δεν υπάρχει χρόνος για γκρίνια παρά μόνο για σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να μαζέψει βαθμούς και να συνεχίσει την προσπάθεια για σωτηρία. Την επόμενη αγωνιστική ο Ερμής θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να γίνεται επιλογή παιχνιδιών έτσι μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας όλα τα ματς είναι τελικοί. Και το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο μιας και έχει να παίξει ακόμη με την Ομόνοια και την Ανόρθωση εντός έδρας και με την Πάφος Fc και τη Δόξα εκτός. Ενόψει του επόμενου αγώνα επιστρέφουν οι Ταραλίδης και Φυλακτού, δυο βασικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά. Ειδικά ο έμπειρος Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να δώσει λύσεις τόσο αμυντικά, όσο και στο σκοράρισμα μέσω στατικών φάσεων, με τα εξαιρετικά χτυπήματα φάουλ που διαθέτει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ