aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Σκανάρουν» μετεγγραφικούς στόχους

«Σκανάρουν» μετεγγραφικούς στόχους

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη σκληρή δουλειά έχει αρχίσει ο Νίκος Παναγιώτου μαζί με τους στενούς του συνεργάτες για το «χτίσιμο» του νέου Ερμή. Το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει είναι κάτι που αναγκάζει την τεχνική ηγεσία των «φτεροπόδαρων» να προβεί σε πολλές αλλαγές και στη δημιουργεί ενός συνόλου που θα έχει μόνο κάποιες από τις περσινές πινελιές.

Ο Νίκος Παναγιώτου και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Γεωργαρέας έχουν αρχίσει να αξιολογούν παίκτες που έχουν προταθεί και σύντομα θα πάρουν αποφάσεις. Βέβαια, τον τελευταίο λόγο σε όλες τις μετεγγραφές θα έχει ο πρόεδρος του συλλόγου Λούκας Φανιέρος, μιας και αν δεν δοθεί η δική του έγκριση δεν θα γίνει καμία κίνηση ενίσχυσης. Επίσης, ο Νίκος Παναγιώτου έχει ήδη κάποιες περιπτώσεις στα υπόψη του και δεν αποκλείεται να έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές μαζί τους.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου καταγράφεται στα θετικά για τον Ερμή, με στόχο να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Σε μία άλλη εξέλιξη, στους «φτεροπόδαρους» επιστρέφουν άλλα δυο άτομα που είχε συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον Νίκο Παναγιώτου. Πρόκειται για τον βοηθό προπονητή Μιχάλη Μιχαήλ και τον γυμναστή Κώστα Κουμή. «Αυτοί οι άνθρωποι επί χρόνια είναι το προπονητικό τιμ και ομάδα του προπονητή μας. Μαζί έχουν χαρίσει πολλές νίκες στον Ερμή παλαιότερα. Σε αυτό πιστεύουμε ότι οφείλεται η εξαίσια συνεργασία και συνεννόηση στην μεταξύ τους σχέση ως προς τον στόχο τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ