aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣηκώνει μανίκια ο Καϊάφας

Σηκώνει μανίκια ο Καϊάφας

Ο Κώστας Καϊάφας είναι από προψές ο νέος προπονητής του Ερμή. Ο Κύπριος τεχνικός έχει συμφωνήσει με τους «φτεροπόδαρους» και θα πιάσει δουλειά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να μείνει μακριά από περιπέτειες και να διεκδικήσει όσο γίνεται μία καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Κύπριος προπονητής θα έχει δύσκολο έργο μιας και η πορεία του Ερμή είναι απογοητευτική και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Η ομάδα της Αραδίππου θα είναι ο πέμπτος προπονητικός σταθμός για τον Καϊάφα μιας και προηγήθηκαν οι Αλκή, Ομόνοια, Άρης και Παραλίμνι. Ο νέος προπονητής καλείται να αρχίσει προγραμματισμό για να εντοπίσει τους παίκτες που θέλει να ενισχύσουν τον Ερμή. Θα γίνουν τρεις μετεγγραφικές κινήσεις μιας και η τέταρτη θεωρείται η επανεγγραφή του Πιμ Μπάουμαν στον κατάλογο της ΚΟΠ. Ήδη η δουλειά άρχισε με στόχο ένα πιο δυνατό και απαιτητικό Ερμή στο 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ