aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΡουσιάς: «Γιατί όχι και στην Εθνική;»

Ρουσιάς: «Γιατί όχι και στην Εθνική;»

Ο φορμαρισμένος Ονησίφορος Ρουσιάς, ο οποίος σκόραρε δις εις βάρος της ΑΕΚ και βοήθησε τον Ερμή να εξασφαλίσει ισοπαλία (2-2), μίλησε πριν από λίγο στον Σούπερ Σπορ FM.

«Νιώθω καλά στον Ερμή και θέλω να δικαιώσω αυτούς που με στήριξαν το καλοκαίρι. Στόχος μου είναι να βρεθώ ξανά στις κλήσεις της Εθνικής. Βλέπω όμως παιχνίδι με παιχνίδι και θέλω να κάνω το καλύτερο για μένα. Αν συνεχίσω έτσι, γιατί να μην επιστρέψω στην Eθνική;», δήλωσε αρχικά ο Κύπριος επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε αν έχει στο μυαλό του να κάνει καριέρα στο εξωτερικό:

«Αν προκύψει κάτι θα πρέπει να είναι τα επόμενα 1-2 χρόνια. Στόχος μου είναι η φετινή σεζόν». Ακολούθως, κλήθηκε να κάνει σχόλιο για τον προπονητή του, Μαρίνο Σατσιά: «Δουλεύει σκληρά μαζί μας και μας στηρίζει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην υπόθεση υποβιβασμός. «Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει», είπε αρχικά εννοώντας ότι ακόμα το ανοιχτό ενδεχόμενο να υποβιβαστούν δύο και όχι τέσσερις ομάδες, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει και άλλες ομάδες που είναι εκεί και μπορούν να γίνουν τα πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ