aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Ψωνίζει» παίκτες που ξέρει

«Ψωνίζει» παίκτες που ξέρει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προδιαγραφόμενη ενίσχυση του Ερμή με τους Ιφεανί Ονίλο, Ίμπσον ντε Μέλο και Τιάγκο Φερέιρα, με τους οποίους οι «φτεροπόδαροι» έχουν συμφωνήσει προφορικά, φανερώνει αυτό που είχαμε γράψει και σε προηγούμενά μας ρεπορτάζ. Ότι οι Αραδιππιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών που γνωρίζουν το κυπριακό πρωτάθλημα και έχουν δείξει δείγματα της αξίας τους.

Ο προπονητής Νίκος Παναγιώτου και ο τεχνικός διευθυντής Παρασκευάς Χρίστου κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν οι μαυροκόκκινοι να προχωρήσουν και σε κάποιες ανακοινώσεις παικτών. Υπάρχουν προφορικές συμφωνίες, απλώς μένει το τυπικό μέρος, που είναι να μπουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια.

Ο Παναγιώτου θέλει να… μπολιάσει την ομάδα με αξιόλογους παίκτες που θα μπουν στο «πετσί» του Ερμή, χωρίς να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Σίγουρα θα έρθουν και παίκτες που δεν έπαιξαν ποτέ ξανά στο κυπριακό πρωτάθλημα, οι οποίοι, όμως, να είναι σε θέση να δώσουν το κάτι παραπάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ