ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ
Σε τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε μέχρι σήμερα ο Ερμής μετρά ισάριθμες ήττες. Δεν κατάφερε να πάρει ούτε και ένα βαθμό μακριά από το ΓΣΖ και ελπίζει απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ότι θα τερματιστεί αυτό το αρνητικό σερί και θα πανηγυρίσει το τρίποντο. Κάτι που αν συμβεί θα φέρει πολλά χαμόγελα στον σύλλογο και θα δώσει σημαντική ώθηση από κάθε άποψη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Νίκος Παναγιώτου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σανδραβέλη που είναι τραυματίας, όμως όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Ψάλτης, αριστερό ο Τσίνα και κεντρικοί αμυντικοί οι Ιμερέκοφ και Χριστοφή. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να κινούνται οι Φρίμπονγκ, Μαρτίνιουκ και Πατσέκο. Στα δυο «φτερά» της επιθετικής γραμμής το προβάδισμα έχουν Κωνσταντίνου και Εμεγκάρα και στην κορυφή ο Τσούμου.
Αν λειτουργήσει σωστά η μεσοεπιθετική γραμμή των «φτεροπόδαρων» και δημιουργήσουν ευκαιρίες, τότε θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες για να πάρει το ζητούμενο. Σε διαφορετική περίπτωση αν έρθει άλλη μία αποτυχία εκτός έδρας, τότε αναμένεται ότι η γκρίνια θα επιστρέψει στην ομάδα και κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου καλό, με τη διακοπή του πρωταθλήματος να ακολουθεί.