aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΨάχνει αντίδραση

Ψάχνει αντίδραση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις του Ερμή στο πρωτάθλημα έδειξαν ότι δυσκολεύεται να επιβληθεί του αντιπάλου, αφού δεν έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών επικεντρώθηκαν σε αυτόν τον τομέα, ενώ ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παναγιώτου προσπάθησε να ανυψώσει και τη ψυχολογία των παικτών του, αφού ακολουθεί δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι το έργο των ποδοσφαιριστών του θα είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στην Ομόνοια και για να μπορέσει να ανταποκριθεί η ομάδα του σε ικανοποιητικό βαθμό θα πρέπει να έχει περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της για να μην αφήσει τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Λούκας Φανιέρος αλλά και όλοι στον σύλλογο αναμένουν να δουν αντίδραση, πείσμα και αποφασιστικότητα κόντρα στους πράσινους της Λευκωσίας, για να έρθει η νίκη. Μόνο έτσι θα αλλάξουν τα βαθμολογικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Εκτός από την κυριακάτικη αναμέτρηση στο ΓΣΖ θα είναι ο τιμωρημένος Μαρτίνιουκ και τη θέση του διεκδικούν δυο-τρεις ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ