aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠρώτη κίνηση ο Γιανίκ Ρολφ

Πρώτη κίνηση ο Γιανίκ Ρολφ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην πρώτη του μετεγγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Ερμής, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον 27χρονο Γερμανό μέσο Γιανίκ Ρολφ, που πέρσι αγωνίστηκε στον Διγενή Ορόκλινης και έπαιξε σε 25 παιχνίδια. Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του, εντούτοις, είχε θετική παρουσία.

Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι ένας δυνατός αμυντικός μέσος και ο Νίκος Παναγιώτου θα δουλέψει μαζί του και αν δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί, θα πάρει τις ευκαιρίες του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πατέρας του είναι ο Βόλφγκανγκ Ρολφ, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Δυτικής Γερμανίας όπου έκανε σπουδαία καριέρα σε Κολωνία και Αμβούργο. Μάλιστα, μαζί με τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα, Τόμας φον Χέιζεν, είναι εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Soccerion Ltd με την οποία ο Ερμής έχει ήδη υπογράψει συνεργασία για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Γιανίκ Ρολφ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη β’ ομάδα της Βέρντερ Βρέμης, της Γκρόιτερ Φιρτ και της Μπραουνσβάιγκ, ενώ στη συνέχεια, πριν από περίπου δυο-τρία χρόνια, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον άφησε αρκετά πίσω. Πριν τον Διγενή Ορόκλινης αγωνίστηκε στις Όλντενμπουργκ και Ομπερνέουλαντ, ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Γερμανίας. Ο προγραμματισμός άρχισε λοιπόν για τον Ερμή και σιγά-σιγά θα προκύπτουν εξελίξεις, καθώς έχουν γίνει ήδη επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ