aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠρώτη 6άδα και πιο μακριά στο κύπελλο

Πρώτη 6άδα και πιο μακριά στο κύπελλο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Λούκας Φανιέρος έχει μάθει να θέτει πάντοτε ψηλούς στόχους και το ίδιο θα κάνει και στη νέα σεζόν για τον Ερμή. Ο Νίκος Παναγιώτου θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα η οποία θα έχει τα φόντα να θυμίσει κάτι από το πρόσφατο παρελθόν, όταν ο Ερμής μπήκε στην πρώτη εξάδα και είχε εντυπωσιακή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και οι «φτεροπόδαροι» δεν διστάζουν να θέσουν από τώρα ψηλούς στόχους. Ποιοι είναι αυτοί; Η είσοδος της ομάδας της Αραδίππου στην πρώτη εξάδα και μια καλύτερη πορεία στο κύπελλο. Τον ίδιο στόχο είχε θέσει και πέρσι ο Λούκας Φανιέρος αλλά με τις πολύ κακές επιλογές που έκανε, η χρονιά χάθηκε νωρίς. Πλέον, ευελπιστεί σε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Τα περσινά χαστούκια θα διαφανεί στην πορεία αν έχουν γίνει μάθημα.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν κάνει αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές. Ένας από τους στόχους τους είναι να μαζέψουν αξιόλογους παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα, οι οποίοι έκαναν καλή σεζόν και το ρίσκο ενδεχόμενης απόκτησής τους δεν θα είναι μεγάλο.

Ο Νίκος Παναγιώτου και ο Σκεύος Χρίστου έχουν στα χέρια τους πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών, τα οποία και αξιολογούν. Σύντομα θα υπάρξουν και κάποιες συμφωνίες οι οποίες θα ανακοινωθούν. Το σίγουρο είναι ότι η επιδίωξη των «φτεροπόδαρων» είναι να κλείσουν έγκαιρα τις περισσότερες θέσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ