aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠρος ανανέωση της συνεργασίας

Προς ανανέωση της συνεργασίας

Προς ανανέωση της συνεργασίας τους οδεύουν ο Ερμής και ο Κάρλος Κορμπεράν (φωτό). Κάτι που επιβεβαιώνεται από τις τάξεις του συλλόγου της Αραδίππου. Όπως μας ειπώθηκε, ο πρόεδρος του σωματείου, Λούκας Φανιέρος, και ο Ισπανός προπονητής συζήτησαν το θέμα και βρίσκονται κοντά σε κατάληξη. Είναι πιθανό μάλιστα να μπουν οι υπογραφές και να ακολουθήσει η ανακοίνωση πριν από το Πάσχα.

Κάτι που φανερώνει πως υπάρχει ικανοποίηση από τη δουλειά που επιτελεί ο κόουτς από τη χώρα των ταυρομάχων. Ο 32χρονος τεχνικός είναι ο τρίτος που προσελήφθη κατά την τρέχουσα σεζόν, μετά τους Νίκο Παναγιώτου και Γιώργο Κοσμά.

Σχετικά με το ματς της ερχόμενης Κυριακής, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο Αλεξάντρου Μπενγκά. Ο Ρουμάνος αμυντικός είναι καλύτερα και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αμφίβολη για ακόμη μία φορά είναι η συμμετοχή του Ιράκλι Μαϊσουράντζε. Ο Γεωργιανός μέσος ταλαιπωρείται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ