aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠροετοιμασία για άλλη μια υπέρβαση

Προετοιμασία για άλλη μια υπέρβαση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα ο Νίκος Παναγιώτου ενόψει του νέου δύσκολου αγώνα που περιμένει τον Ερμή. Οι «φτεροπόδαροι» θα υποδεχθούν την ΑΕΛ την Κυριακή και έχουν ως στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Αν είναι δυνατόν να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

Άπαντες στην ομάδα της Αραδίππου αναγνωρίζουν ότι απέναντι στη φορμαρισμένη ΑΕΛ θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πολυπόθητο τρίποντο και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Άλλωστε ο Ερμής και στο πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει ότι απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και έχει τα φόντα να πανηγυρίσει νίκη. Όπως έκανε και απέναντι στον Απόλλωνα μέσα στην έδρα του, το ίδιο θέλει να πετύχει και στη 13η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του, αρχικά να κλείσουν τους διαδρόμους και να μην επιτρέψουν στην ΑΕΛ να κάνει εύκολα φάσεις μπροστά στην εστία τους. Αυτό θα είναι ένα από τα κλειδιά για να έρθει η επιτυχία. Αν ο Ερμής καταφέρει και ζορίσει την ομάδα της Λεμεσού, της βάλει πίεση και την αγχώσει σε κάποιο βαθμό, τότε θα μπορεί να «χτυπήσει» το παιχνίδι στα ίσα.

Αγωνιστικά, οι «φτεροπόδαροι» δεν έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Παναγιώτου, όμως ίσως δούμε μία ή δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Μαϊσουράντζε.

Η διοίκηση από την πλευρά της επιθυμεί όπως ο κόσμος της ομάδας ανταποκριθεί στο κάλεσμα και μαζευτεί στις κερκίδες, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουν μια έξτρα ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ