aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠλήρωσε τα λάθη του

Πλήρωσε τα λάθη του

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Βαριά ήττα με 1-4 γνώρισε ο Ερμής από τη Νέα Σαλαμίνα και σίγουρα το αποτέλεσμα και ο τρόπος που ήρθε δεν αφήνουν κανέναν ικανοποιημένο στις τάξεις του.

Αν νικούσαν οι Αραδιππιώτες θα αγκάλιαζαν την πρώτη θέση του β’ γκρουπ των πλέι άουτ, όμως με τα σημερινά δεδομένα κινδυνεύουν να τη χάσουν. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αραδίππου είναι μεν ακόμη στην πρώτη θέση, πλησιάστηκε όμως από την προψεσινή αντίπαλό της στον ένα βαθμό.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποια εύκολα λάθη που έγιναν, τα οποία στοίχισαν. Αν και ο Ερμής μπήκε δυνατά, εντούτοις από δικά του λάθη και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πίεσε θέλοντας να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα χωρίς αποτέλεσμα και στο τέλος γνώρισε βαριά ήττα.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που δέχεται τέσσερα τέρματα, η πρώτη ήταν απέναντι στην Ανόρθωση και επείγει η βελτίωση πολλά στην αμυντική λειτουργία, η οποία παρουσιάζει αδυναμίες. Ο Ισπανός τεχνικός θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση, για να βρει τι φταίει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ