aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠλάνο που θα θυμίζει Μακάρειο

Πλάνο που θα θυμίζει Μακάρειο

Το κλίμα στον Ερμή είναι εξαιρετικό μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες. Πήρε αυτό που ήθελε στα παιχνίδια με την Αναγέννηση (1-0) και τη Δόξα (2-1) και πλέον θα προσπαθήσει για να τριτώσει το καλό με νέα νίκη απέναντι στον Εθνικό.

Ο Νίκος Παναγιώτου μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση με τους πράσινους στο Μακάρειο, όμως δύσκολα θα προβεί σε μαζεμένες αλλαγές.

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η επάνοδος του Χριστόφ στο αρχικό σχήμα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, κάτι που θα αφήσει στον πάγκο τον Ψάλτη. Στις δυνατότητες του τελευταίου πιστεύει η τεχνική ηγεσία και αναμένεται ότι μελλοντικά θα του δώσει και άλλες ευκαιρίες μιας και έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον εδώ και καιρό τραυματία Μιγκέλ Άλμπα, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες. Σημαντικό για τον Ερμή είναι ο κόσμος να έρθει κοντά στους ποδοσφαιριστές και να τους στηρίξει δίνοντάς τους επιπλέον κίνητρο.

Όπως μας ειπώθηκε από τους παράγοντες του συλλόγου, περιμένουν μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους Αραδιππιώτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ