aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠίστη στον Ερμή και στα δικά του παιδιά

Πίστη στον Ερμή και στα δικά του παιδιά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η χρονιά τελείωσε εδώ και καιρό για τον Ερμή. Το μόνο που μπορεί να κερδίσει στα δύο ματς που απέμειναν είναι η ανάδειξη δικών του παικτών. Έχει την ευκαιρία μέσα από τα ματς που πέρασαν, αλλά και αυτά που απομένουν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για κάποιους Κύπριους, οι οποίοι παίρνουν χρόνο έστω και για λίγα λεπτά. Στη λίστα είναι ο Σάββας Λύτρας, ο Λοΐζος Πούννας και ο Χρίστος Μαντοβάνη.

Τρεις ποδοσφαιριστές που αξιολογούνται, τους βλέπει ο Νίκος Παναγιώτου και θα διαφανεί αν θα έχουν πιο ενεργό ρόλο στον Ερμή της νέας σεζόν, στη Β’ κατηγορία. Φέτος η ομάδα της Αραδίππου έκανε εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία και μετρά επιτυχίες που δίνουν στους ανθρώπους του Ερμή την αισιοδοξία ότι υπάρχουν ταλέντα που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Αυτό άλλωστε είναι και ένα όραμα των ανθρώπων των «φτεροπόδαρων», να αναδειχθούν ταλέντα που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ