aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠήρε μία πρώτη γεύση ο Μιλόγεβιτς

Πήρε μία πρώτη γεύση ο Μιλόγεβιτς

Ο Γκόραν Μιλόγεβιτς βρίσκεται στον Ερμή μόλις λίγα 24ωρα και είναι λογικό να μη γνωρίζει ακόμη καλά την ομάδα του, του δίνεται όμως η ευκαιρία, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, να μάθει καλύτερα τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Γι’ αυτόν τον λόγο χθες πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση των «φτεροπόδαρων» με τον Οθέλλο στο Κοινοτικό στην Αραδίππου, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει πολλές δοκιμές και να βγάζει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του. Δεν είναι εύκολο από τη μία μέρα στην άλλη να περάσει τη φιλοσοφία και τα «θέλω» του, όμως έχει ακόμη μερικές μέρες μπροστά του για να διατυπώσει μία καλύτερη άποψη για τη δυναμικότητα του ρόστερ.

Ο 52χρονος τεχνικός έχει μπόλικη όρεξη για δουλειά και στις πρώτες επαφές με τους παίκτες του δείχνει να είναι χαμηλών τόνων και άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά η σκληρή δουλειά. Το ντεμπούτο του στον αραδιππιώτικο πάγκο θα είναι αρκετά δύσκολο μιας και ο Ερμής θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοίκηση έχει καταβάλει στους ποδοσφαιριστές και τον μισθό Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ