aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠεριμένοντας τις καλύτερες μέρες

Περιμένοντας τις καλύτερες μέρες

Το πάλεψε, το προσπάθησε, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη ο Ερμής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Το τελικό 1-1 μπορεί να μην ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για τους «φτεροπόδαρους», αλλά σε γενικές γραμμές ο βαθμός που πήραν κρίνεται δίκαιος.

Οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου προσπάθησαν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο μακριά από την έδρα τους, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν τις λύσεις στις ευκαιρίες που έφτιαξαν, ενώ η Νέα Σαλαμίνα έχασε και πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είναι γεγονός ότι ο Ερμής έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους και λύσεις που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να πάρουν καλά αποτελέσματα που θα τους ανεβάσουν βαθμολογικά.

Η διοίκηση του Ερμή μετά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Facebook αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αναμένονται σημαντικά νέα: «Συνεχίζουμε απτόητοι να σχεδιάζουμε και να οραματιζόμαστε το καλύτερο για την ομάδα μας και προετοιμαζόμαστε για ένα από τα πιο δυνατά ματς την Κυριακή 19/11. Για να δούμε τι νέο μας επιφυλάσσει πρόεδρος και συμβούλιο. Εμείς πάντως περιμένουμε τα καλύτερα!».

Στα αρνητικά του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα είναι οι κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν Ιμερέκοφ και Πατσέκο. Και οι δυο ποδοσφαιριστές θα χάσουν το παιχνίδι με την Ανόρθωση την επόμενη αγωνιστική. Δίχως αμφιβολία είναι παίκτες που έχουν καθιερωθεί στα τελευταία ματς και ο Νίκος Παναγώτου θα πρέπει να βρει λύσεις. Υποψήφιοι αντικαταστάτες τους είναι ο Ταραλίδης για τον Ιμερέκοφ και ο Γουίκς για τον Πατσέκο. Στο κύπελλο ο Ερμής πέρασε απευθείας στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ