aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠάθος, συγκέντρωση, «διπλό»

Πάθος, συγκέντρωση, «διπλό»

Η πρεμιέρα του Ερμή στο πρωτάθλημα γίνεται στη 2η αγωνιστική. Σήμερα, η ομάδα της Αραδίππου θα αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Μακάρειο, έχοντας στόχο τους τρεις βαθμούς. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη, ειδικά για τις ομάδες που έκαναν ριζικές αλλαγές, όπως οι «φτεροπόδαροι», οι οποίοι θέλουν τον χρόνο τους για να ρολάρουν.

Παρόλα αυτά, ο Νίκος Παναγιώτου προετοίμασε εντατικά τους παίκτες του ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να καταθέσουν πάθος και να έχουν συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στα δύσκολα χρονικά σημεία του αγώνα. Ο Κύπριος τεχνικός πιστεύει στην αξία και στην προοπτική του ρόστερ και το χαρακτηρίζει ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του συλλόγου. Και φυσικά, πιστεύει ότι οι παίκτες του μπορούν να μπλοκάρουν σήμερα τα ατού της Δόξας, να σκοράρουν και να πάρουν το «διπλό», που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Μια πιθανή αρχική ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Νόβακ, Ιγνάντοβιτς, Ιμερέκοφ, Πατσέκο, Ταραλίδης, Ράντου, Γκονσάλβες, Σανδραβέλης, Τσούμου, Μαρτίνιουκ, Κωνσταντίνου. Πρόκειται για το σχήμα που αντιμετώπισε την Ομόνοια στη φιλική αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας (1-1) και το οποίο άφησε συνολικά ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία, παρότι διαπίστωσε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε κάποιους τομείς.

Σε ένα άλλο θέμα, ο Ερμής ενημέρωσε πως στο έμβλημά του έχει προστεθεί το αγγλικό γράμμα «F» και εξήγησε: «Το νέο μας σήμα έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό το οποίο είναι ένα “F” ανάμεσα στα φτερά. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία που έχει παίξει η οικογένεια του προέδρου μας Λούκα Φανιέρου στην πορεία του Ερμή και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι για τη νέα μας αλλαγή. Πλέον, θα ισχύει αυτό το σήμα για τους φτεροπόδαρους και είμαστε σίγουροι ότι θα φέρει γούρι γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ