aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαρελθόν ο Ονίλο (δηλώσεις Φανιέρου)

Παρελθόν ο Ονίλο (δηλώσεις Φανιέρου)

Ο Λούκας Φανιέρος ανακοίνωσε μέσω δηλώσεών του στον Σούπερ Σπορ FM το αναμενόμενο. Ότι δηλαδή αποτελεί παρελθόν από τον Ερμή ο Ιφεανί Ονίλο. Μόνο που σε αντίθεση με όσα είχαν διαρρεύσει σχετικά με τραυματισμό του Νιγηριανού, ο πρόεδρος του συλλόγου είπε ότι η μετεγγραφή χάλασε λόγω διαφοράς με την Αλ Φεσαλί στη συμφωνία για τον δανεισμό του. Μάλιστα, τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι μια χαρά και προπονείται με την ομάδα.

«Ο Ονίλο δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι οριστικό, ψάχνει να βρει ομάδα. Δεν τα βρήκαμε με την ομάδα στην οποίαν υπάγεται (σ.σ.: Αλ Φεσαλί) για το συμβόλαιό του. Ζητούσαμε κάτι που δεν μας έδιναν αυτοί. Όπως και να έχει, δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Καλή συνέχεια να έχει στην καριέρα του. Μπορεί οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα αν θέλει να τον αποκτήσει, να το κάνει. Προπονείται μαζί μας, είναι μια χαρά, αλλά κατάλαβε και ο ίδιος τι θέλαμε εμείς. Απλώς, δεν τα βρήκαμε στην πορεία», είπε επί του θέματος.

Συνεχίζοντας μίλησε για τη συνέχεια του σχεδιασμού: «Έχουμε δύο θέσεις ανοικτές, θα δούμε πώς θα πάμε στο παιχνίδι της πρεμιέρας και νομίζω θα κάνουμε μία προσθήκη για την επίθεση».

Ο Φανιέρος αναφέρθηκε και στην πορεία της προετοιμασίας του Ερμή: «Ζητώ περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω θα είναι καλοί, δεν θα είναι έτοιμοι όμως στην πρεμιέρα όπως θα έπρεπε να είναι. Ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, θέλουν να γνωριστούν μεταξύ τους παραπάνω. Πιστεύω πως σε δυο-τρία παιχνίδια θα είμαστε έτοιμοι. Κάναμε πολλές διαφοροποιήσεις. Έτσι είναι, όταν δεν πάει κάτι καλά, θα αλλάζει».

Ο πρόεδρος των μαυροκόκκινων αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο ματς της 1ης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (18:00). «Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και ό,τι κάνουμε», ανέφερε.

Και σχολίασε και την τιμωρία της έδρας της Ομόνοιας: «Είναι λάθος να στερούν από τον κόσμο το παιχνίδι. Δεν είναι τιμωρία που μπορεί ν’ αλλάξει τίποτα. Πρέπει να βρουν άλλες τιμωρίες. Κάνει ένας λάθος, πρέπει να πληρώσουν όλοι; Στην Κύπρο ζούμε. Έτσι είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ