aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαραμένει ανοικτή η πόρτα εξόδου

Παραμένει ανοικτή η πόρτα εξόδου

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, αναμένεται ότι και ενόψει της νέας σεζόν θα κάνει ότι ο ίδιος θεωρεί σωστό για να ανεβάσει την ομάδα του εκεί που θέλει και εκεί όπου την οραματίζεται. Στις αποφάσεις που παίρνει, ασχέτως αν στην πορεία αποδεικνύονται λανθασμένες ή σωστές, γνώμονας είναι πάντα το καλό του Ερμή.

Όπως γράψαμε χθες στο «Goal», παρελθόν από τον Ερμή αποτελεί ο Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος ενημερώθηκε, μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, ότι δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν. Την πόρτα της εξόδου θα δουν και άλλοι ποδοσφαιριστές των «φτεροπόδαρων». Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο αυτές τις μέρες.

Η ομάδα της Αραδίππου προετοιμάζεται για το ματς με την Καρμιώτισσα και θα βοηθήσει την ψυχολογία της για τη συνέχεια, αν πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Κορμπεράν προσπαθεί να βρει τρόπους για να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, μιας και απομένουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θέλει να δει τον Ερμή να τερματίζει στην πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ. Κάτι που αν επιτευχθεί θα φέρει μια μικρή ικανοποίηση στην ομάδα του, σε μία χρονιά που δεν κύλησε όπως ήλπιζαν οι «φτεροπόδαροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ