aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαναγιώτου: «Να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφορά»

Παναγιώτου: «Να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφορά»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πολύτιμη η διακοπή για όλες τις ομάδες λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων. Έτσι την βλέπουν και στον Ερμή, ειδικά από τη στιγμή που βασικές μονάδες της ομάδας της Αραδίππου, τις προηγούμενες μέρες ήταν παροπλισμένες λόγω τραυματισμού.

Αυτή την άποψη μας μετέφερε ο προπονητής των «φτεροπόδαρων» Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος μιλώντας στο «Goal.com.cy», ανέφερε αρχικά: «Η διακοπή είναι ό,τι καλύτερο για μας. Εκτός από ξεκούραση και ηρεμία, μπορεί να γίνει ωφέλιμη για τους ποδοσφαιριστές μας που ήταν τραυματίες το προηγούμενο διάστημα όπως οι Κρίστιαν Σίργκι, Μιούλερ Φερνάντες και Νικόλα Αλεξίου. Μάλιστα ο Φερνάντες σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό με τον ΑΣΙΛ Λύσης (4-0)».

Και κατέληξε: «Ο Δεκέμβριος είναι πολύ σημαντικός όπως για όλες της ομάδες με πολλά ντέρμπι και θα φανεί κατά πόσο θα μεγαλώσουν οι αποστάσεις ή όχι. Έχουμε μία σημαντική βαθμολογική διαφορά από τον 7ο και τον 8ο στη βαθμολογία και θέλουμε να τη διατηρήσουμε ή να την αυξήσουμε».

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι διαθέσιμος και ο νεοαποκτηθείς Έντιν Νουρεντινόσκι (ο Σκοπιανός κίπερ πήρε τη θέση του τραυματία Βιτάουτας Τσερνιάουσκας στο ρόστερ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ