aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαναγιώτου: «Κόφτης 30 ετών η “βόμβα”, αν μου κλείσει τον Σισέ…»

Παναγιώτου: «Κόφτης 30 ετών η “βόμβα”, αν μου κλείσει τον Σισέ…»

Την αποκάλυψη πως η μετεγγραφική «βόμβα» για την οποία προϊδεάζει ο Ερμής εδώ και μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι ούτε ο Βραζιλιάνος Κέλβιν Ματέους ντε Ολιβέιρα, αλλά ούτε ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε ο Νίκος Παναγιώτου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο τεχνικός των «φτεροπόδαρων» ανέφερε ότι ο παίκτης που θα ανακοινωθεί την Κυριακή είναι ανασταλτικός μέσος και έχει επίσης θητεία σε ομάδες της Ιβηρικής Χερσονήσου και εμπειρία από αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο για τον Τζιμπρίλ Σισέ ο Κύπριος προπονητής τόνισε ότι εάν καταφέρει η διοίκηση να τον πείσει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ερμή θα είναι ότι καλύτερο, καθώς όπως είπε η παρουσία τέτοιων ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια, είναι μεγάλη βοήθεια.

«Δουλέψαμε αρκετά αυτό το διάστημα και χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες για να πείσουμε παίκτες με καλό βιογραφικό να έρθουν στον Ερμή. Προσπαθούμε πάνω σε αυτό, να φέρουμε παίκτες που να έχουν και τη δίψα να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε στα υπόψιν επιλογές και από το πρωτάθλημά μας. Αυτοί όμως που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, είναι από άλλα πρωταθλήματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν στείλει υπογεγραμμένα συμβόλαια και θα ανακοινωθούν».

Για την ανακοίνωση του Ερμή σχετικά με μετεγγγραφική «βόμβα»: «Αύριο θα ανακοινωθεί αυτή η μετεγγραφή. Θα κάνει τη διαφορά στον Ερμή. Έχει παίξει στην Ιβηρική χερσόνησο και έπαιξε σε ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζει στο κέντρο, είναι μεσοαμυντικός. Θα χτίσουμε την ομάδα πάνω του και πιστεύουμε ότι θα μας δώσει τη δυνατότητα που θέλουμε για τον Ερμή. Είναι 30 ετών».

Για το αν θα είναι διπλή η ανακοίνωση της Κυριακής: «Μπορεί να είναι και 3 και 4 οι παίκτες που θα ανακοινωθούν. Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται ο πρόεδρος με το γραφείο Τύπου, ποιοι θα είναι αυτοί που θα γνωστοποιηθούν».

Για το ότι… ξηλώνεται ο Ερμής: «Ασφαλώς και ξηλώνεται Είναι άλλες οι ταχύτητες της Β’ κατηγορίας και άλλες οι ταχύτητες της Α’ κατηγορίας. Είναι διαφορετικές απαιτήσεις. Χτίζεται μία νέα ομάδα, που φυσικά θα έχει κύπριους παίκτες που θα μείνουν».

Για το αν υπάρχει συμφωνία με κάποιους από το υφιστάμενο ρόστερ: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με έξι παίκτες από την περσινή σεζόν, όμως επειδή δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια, δεν είναι σωστό να το αποκαλύψω. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν»

Για το αν η μετεγγραφή «βόμβα» είναι ο Κέλβιν και την κάθοδο του Σισέ στην Κύπρο: «Δεν είναι ο Κέλβιν. Δεν έχει ακουστεί το όνομά του στον Ερμή. Από την άλλη, ο Σισέ, μαζί με το γραφείο των επιχειρήσεών του προέδρου και τον γιο του, θα γίνει προσπάθεια να έρθει για κάποια έξωαγωνιστικά θέματα. Από εκεί και πέρα αν μου τον… κλείσει ο πρόεδρος για ποδοσφαιριστή, θα είναι ότι καλύτερο. Μόνο η παρουσία τέτοιων ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια, είναι μεγάλη βοήθεια».

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Αρχίζουμε την 1η Ιουλίου στην Αραδίππου και μετά θα πάμε για 10 ημέρες στα Λεύκαρα που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για τη σχέση του με τον πρόεδρο, Λούκα Φανιέρο και το στόχο του Ερμή: «Ξεκινώντας από το δεύτερο, ότι έχω ζητήσει από τον πρόεδρο το έχω. Δεν μου έχει χαλάσει χατίρι. Στόχος μας δεν είναι μόνο η παραμονή στην κατηγορία. Ο Ερμής δεν θα έρθει στην Α’ κατηγορία και να είναι κομπάρσος. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα  και να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλό. Έχουμε ως στόχο να τερματίσουμε από τη μέση και πάνω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ