aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαίρνει πάλι μέτρα ο Φανιέρος

Παίρνει πάλι μέτρα ο Φανιέρος

Η ήττα του Ερμή από τον Απόλλωνα με 0–3, δίχως να παρουσιαστεί αντάξιος των προσδοκιών, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό στη διοίκηση. Ο Λούκας Φανιέρος σε τοποθετήσεις του, έδειξε ξεκάθαρα ότι η εμφάνιση της ομάδας του κάθε άλλο παρά τον ικανοποίησε: «Δεν μου άρεσε η ομάδα μου. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν άκουσαν τις οδηγίες του προπονητή. Θα πάμε να δώσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Ο διοικητικός ηγέτης του Ερμή δήλωσε πως θα προχωρήσει με την επιβολή προστίμου: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταλάβει πού ήρθαν ακόμα. Θα τους επιβληθεί πρόστιμο και βλέπουμε».

Το θετικό είναι ότι ο Ερμής παραμένει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς η Νέα Σαλαμίνα ηττήθηκε από την ΑΕΛ (1–3) και έχει έστω μικρό βαθμολογικό προβάδισμα. «Ο στόχος μας είναι η είσοδος στην εξάδα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει για μας. Με ένα ή δύο νικηφόρα αποτελέσματα στη συνέχεια θα είμαστε εκεί», ανέφερε ο Λούκας Φανιέρος, ο οποίος συνηθίζει να παίρνει μέτρα μετά από μια ήττα και μια άσχημη εμφάνιση για να διορθώσει την κατάσταση.

Άλλωστε ακολουθεί το σημαντικό και δύσκολο ματς με την Ανόρθωση, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (18:00). Από την αναμέτρηση με τη «Μεγάλη Κυρία» θα απουσιάσει ο Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ, ο οποίος αντίκρισε προχθές την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα.

Το ματς είναι σημαντικό καθώς σε περίπτωση νίκης, θα κοπεί η όρεξη της ομάδας της Αμμοχώστου για είσοδο στο α’ γκρουπ. Σε αυτό το ενδεχόμενο, οι μαυροκόκκινοι θα αφήσουν την επικείμενη αντίπαλό τους οκτώ βαθμούς πίσω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ