aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαίρνει μέρα για τάχιστη βελτίωση

Παίρνει μέρα για τάχιστη βελτίωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η νίκη του Ερμή απέναντι στην ΑΕΖ (2-1) δεν πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αραδίππου απογοήτευσε με την εμφάνισή της, μιας και θα μπορούσε ακόμη και να ηττηθεί. Το γεγονός ότι πήρε τους τρεις βαθμούς είναι σίγουρα θετικό, όμως ο Λούκας Φανιέρος είναι διατεθειμένος να τραβήξει το αφτί στους παίκτες οι οποίοι δεν είχαν καλή απόδοση, πιστεύοντας πως έτσι θα τους συνεφέρει. Σκοπεύει να επιβάλει πρόστιμο σε κάποιους και μάλιστα αν δεν δει βελτίωση, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε αποδεσμεύσεις.

Άλλωστε, η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά. Είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν προσθαφαιρέσεις με στόχο τη βελτίωση της ομάδας και την προσπάθεια που γίνεται για να παρουσιαστεί πιο σταθερή στην απόδοσή της.

Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο οι «φτεροπόδαροι» θα έχουν κάποιες επιπλέον λύσεις διαθέσιμες. Όπως την επιστροφή του Μαρτίνιουκ και την ετοιμότητα των Μαϊσουράντζε και Σίργκι, οι οποίοι θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Νίκος Παναγιώτου θα αναλύσει στους παίκτες του το παιχνίδι που προηγήθηκε και θα έχει σίγουρα πολλά να τους πει. Απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ο Ερμής θα επιδιώξει την αποκόμιση βαθμολογικού οφέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ