aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠάει για άλλον έναν επιθετικό

Πάει για άλλον έναν επιθετικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ιφεάνι Ονίλο και Νιόγκο Πρίσο (φωτό) επέστρεψαν φέτος στα κυπριακά γήπεδα με στόχο να βοηθήσουν τον Ερμή να εκπληρώσει τις υψηλές του φιλοδοξίες. Δύο παίκτες, οι οποίοι στο πέρασμά τους στο παρελθόν από τον Ερμή και την ΑΕΚ είχαν δείξει ότι διαθέτουν την ποιότητα να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Γι’ αυτό άλλωστε και οι «φτεροπόδαροι» προχώρησαν στην απόκτησή τους, γνωρίζοντας ότι μπορούν να δώσουν λύσεις στην επιθετική γραμμή. Για την ώρα, όμως, και οι δύο είναι πολύ πίσω από τον καλό τους εαυτό. Δεν θυμίζουν σε τίποτα τους παίκτες που είδαμε παλαιότερα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι Αραδιππιώτες κινούνται για ποιοτική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Βλέποντας τον Ονίλο να είναι πολύ πίσω μετά και από τον σοβαρό του τραυματισμό, αλλά και τον Πρίσο να θέλει μπόλικη δουλειά, αποφασίστηκε να αποκτηθεί άλλος ένας επιθετικός, ο οποίος θα έχει ρόλο βασικού και όχι για δεύτερη και τρίτη λύση.

Στον Ερμή πάντως είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τους δύο ποδοσφαιριστές, να τους δώσουν χρόνο και να περιμένουν τη στιγμή που θα είναι σε θέση παίξουν και να προσφέρουν αυτά που μπορούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ