aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Όποιος δεν αντέχει φεύγει και το ξέρουν»

«Όποιος δεν αντέχει φεύγει και το ξέρουν»

Η εξάδα είναι ο στόχος για τον Ερμή σύμφωνα με τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο. Ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» τόνισε πως «θέλω εξάδα και θα μείνουμε εκεί, τελείωσε. Το λέω και θα πολεμήσω, αν δεν μπω θα είμαι αποτυχημένος».

Και τόνισε στον Super SportFM: «Όταν δεν έχουμε στόχους γιατί να ζούμε; Όποιος δεν αντέχει φεύγει και το ξέρουν πριν μπουν στα αποδυτήρια» και συνέχισε: «Κάναμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια, την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ τους κοιτάξαμε στα μάτια. Βρήκαμε κάποια λαθάκια και θα τα συζητήσουμε σήμερα με την τεχνική ηγεσία. Ο Νίκος Παναγιώτου μπορεί να πάρει από οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή το 100%».

Για τον Άλμπα φέραμε γιατρό από το εξωτερικό «μου είπε ελάτε εσείς, του είπα όχι να έρθεις εσύ. Έχω δύναμη εγώ. Πιστεύω πολύ στον ποδοσφαιριστή αυτό». «Ευτυχώς που θα αγωνιστούμε Δευτέρα με τον Εθνικό γιατί θέλουμε κάποιες μέρες ξεκούραση. Ο γυμναστής μας καθησύχασε ότι θα πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές και θα είμαστε εντάξει», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ