aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟι τρεις κινήσεις και η παραδοχή

Οι τρεις κινήσεις και η παραδοχή

Είναι δεδομένο ότι ο Ερμής θα προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης τον Ιανουάριο. Ήδη οι «φτεροπόδαροι» έχουν αποκτήσει τον Δημήτρη Φροξυλιά, πιστεύοντας μάλιστα πολύ στην αξία του, ενώ θα γίνουν άλλες τρεις κινήσεις.

Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης είναι να εξαντληθούν όλες οι κινήσεις που επιτρέπονται στη χειμερινή περίοδο, δηλαδή άλλες τρεις. Με στόχο να παλέψει η ομάδα της Αραδίππου στη συνέχεια  ακόμη πιο δυναμικά για να εξασφαλίσει την έκτη θέση, που εξασφαλίζει παρουσία στο πρώτο γκρουπ της β’ φάσης.

Κάποιες επαφές με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους έχουν ήδη γίνει και σύντομα αναμένεται να προκύψουν νεότερα. Πάντως, οι παράγοντες του Ερμή δεν θέλουν να κάνουν λάθη και γι’ αυτό θα είναι πολύ προσεκτικοί.

Ο Λούκας Φανιέρος παραδέχθηκε ότι ένα από τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι ήταν που δεν αποκτήθηκε ο Νουρεντινόσκι, ο οποίος εντάχθηκε προσφάτως στους μαυροκόκκινους.

Βλέποντας τον έμπειρο τερματοφύλακα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με την ΑΕΛ, παραδέχθηκε στον στενό του κύκλο ότι ήταν μια λανθασμένη απόφαση την οποία έχει μετανιώσει. Πλέον οι Αραδιππιώτες προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Ομόνοια, έχοντας εκτός πλάνου τον τιμωρημένο Ντα Σίλβα και τον τραυματία Αλεξίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ