aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟι Κύπριοι που παίρνουν ευκαιρίες από την τεχνική ηγεσία

Οι Κύπριοι που παίρνουν ευκαιρίες από την τεχνική ηγεσία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αδιάφορα από κάθε άποψη είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Ερμή και η τεχνική ηγεσία αναμένεται να δώσει και στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς Κύπριους. Στόχος είναι να βγουν κάποια συμπεράσματα και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν παιδιά που μπορούν να είναι και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Από πλευράς συμμετοχών ξεχωρίζει με διαφορά ο Μαρτίνος Χριστοφή, ενώ ακολουθούν οι Νικόλας Αλεξίου (φωτό), Πάρης Ψάλτης και Λέανδρος Λίλλης. Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι όποτε κλήθηκαν να αγωνιστούν τα πήγαν πολύ καλά. Όλοι τους μάλιστα έχουν πετύχει από ένα γκολ και έδειξαν πως είναι παίκτες με προοπτική.

Από εκεί και πέρα, ελάχιστα λεπτά συμμετοχής μετρούν οι Φώτης Κέζος, Γιώργος Παναγή και Σέργιος Χατζηδημητρίου. Μέσα από τα εναπομείναντα παιχνίδια, ο Κορμπεράν θα δώσει σε κάποιους περισσότερο χρόνο για να τους δοκιμάσει.

Σχετικά με το θέμα του φάκελου της ΟΥΕΦΑ, στον Ερμή προχωρούν τις δικαστικές διαδικασίες με στόχο να ανατρέψουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή (επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ). Αυτό που ζητούν οι «φτεροπόδαροι», είναι να μπορέσουν τουλάχιστον να προβάλουν τη θέση τους, μιας και έχουν δικαστεί χωρίς να υπερασπίσουν τον εαυτό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ