aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟι επιθετικοί του… 75%

Οι επιθετικοί του… 75%

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ερμή είχε πολλά επεισόδια το περασμένο καλοκαίρι, αφού πολύς κόσμος… ήρθε, είδε και απήλθε. Έτσι, η σεζόν δεν άρχισε καλά. Ωστόσο, στις τελευταίας αγωνιστικές η κατάσταση βελτιώνεται και μεγάλη συμβολή γι’ αυτό έχουν δύο νεοαποκτηθέντες. Ο λόγος για τους Ινοσέντ Εμεγκάρα και Γιουβέλ Τσούμου, οι οποίοι πέτυχαν μαζί το 75% των τερμάτων της ομάδας τους! Συγκεκριμένα, σημείωσαν τα εννιά από τα 12 των μαυροκόκκινων (τα άλλα τρία επιτεύχθηκαν από τους Ζοάο Τσίνα, Τίο Γουίκς και Γιώργο Γεωργιάδη).

Ο Εμεγκάρα είναι Νιγηριανός με ελβετική υπηκοότητα και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Είναι το «πρώτο βιολί» των μαυροκόκκινων σκοράροντας πέντε φορές, μία με τον Απόλλωνα (2-4), μία με τον Εθνικό (2-0), δύο με την Ομόνοια (2-1) και μία με την Αλκή Ορόκλινη (3-2). Όσο για τον «συνέταιρό» του στην παραγωγή γκολ, Τσούμου, είναι Κογκολέζος σέντερ φορ. Είδε δίκτυα τέσσερις φορές, μία με τη Δόξα (1-2), μία με τον Ολυμπιακό (1-2) και δύο με την Αλκή Ορόκλινη (3-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ