aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Ρουσιάς ξεπέρασε τον... εαυτό του και δίνει «απαντήσεις»

Ο Ρουσιάς ξεπέρασε τον… εαυτό του και δίνει «απαντήσεις»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς διανύει μακράν την παραγωγικότερη σεζόν στην καριέρα του. Ο 28χρονος επιθετικός του Ερμή, με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ, έφτασε στα έξι στο τρέχον πρωτάθλημα, ξεπερνώντας κατά πολύ την προηγούμενη καλύτερή του σεζόν. Αυτή ήταν την περίοδο 2015-16, όπου, αγωνιζόμενος στην Ομόνοια, είχε σκοράρει τρεις φορές.

Πάμε πιο κάτω: Δύο γκολ σε ένα παιχνίδι πέτυχε άλλες δύο φορές, αλλά όχι σε ματς που αφορούσαν στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος στράικερ είχε σκοράρει δις στις 7 Μαρτίου 2018 στη νίκη της ΑΕΚ επί της ΠΑΕΕΚ στο κύπελλο και άλλη μία φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα. Στις 7 Ιουλίου 2016 και δη στην εντός έδρας επιτυχία της Ομόνοιας απέναντι στην Ουραρτού Γερεβάν (4-1). Ο Ρουσιάς, φέτος, πάει από το καλό στο καλύτερο και με τα έξι τέρματα που μετρά, λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος της α΄φάσης του πρωταθλήματος, αποτελεί τον δεύτερο Κύπριο σκόρερ. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ιωάννης Πίττας του Απόλλωνα, ο οποίος επίσης διανύει την καλύτερή του σεζόν από τότε που αγωνίζεται στην ομάδα της Λεμεσού.

Κατά τα άλλα, ο Ερμής απέδειξε σε άλλο ένα παιχνίδι με τον Μαρίνο Σατσιά πως έχει τα φόντα να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής στην Α΄Κατηγορία. Όχι μόνο είδε την ΑΕΛ στα μάτια, αλλά κάλλιστα μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη. Η δουλειά που επιτελεί ο Κύπριος προπονητής βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ