aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Νίκος αναζητά την κατάλληλη χημεία

Ο Νίκος αναζητά την κατάλληλη χημεία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι ξεκάθαρο από την μέχρι τώρα πορεία του Ερμή ότι και ο Νίκος Παναγιώτου ψάχνεται για την ιδανική ενδεκάδα. Τα άσχημα αποτελέσματα των πρώτων πέντε αγωνιστικών αναγκάζουν τον Κύπριο τεχνικό να κάνει αλλαγές στην ομάδα του μέχρι να βρει την κατάλληλη χημεία αλλά και τους παίκτες που μπορούν να του δώσουν αυτά που θέλει και περιμένει.

Αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά των πρώτων πέντε αγώνων. Μόλις δυο ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να μην χάσουν λεπτό στη μέχρι σήμερα διαδρομή των «φτεροπόδαρων». Ο λόγος για τον Τσίνα και τον Μαρτίνιουκ οι οποίοι είναι οι μοναδικοί που άρχισαν και τελείωσαν και τα πέντε παιχνίδια του Ερμή μέχρι σήμερα. Εμεγκάρα και Σανδραβέλης είναι οι άλλοι δυο που έχουν συμμετοχή και στα πέντε παιχνίδια αλλά όχι το απόλυτο. Την πεντάδα με τους ποδοσφαιριστές που μετρούν των μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής συμπληρώνουν οι Ιμερέκοφ (360 λεπτά), Σανδραβέλης (351 λεπτά) και Ζαχάρια (331 λεπτά).

Από εκεί και πέρα θυμίζουμε ότι ο Ερμής θα δώσει σήμερα φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, με τη Δόξα στο γήπεδο των Λειβαδιών. Μία αναμέτρηση στην οποία ο Κύπριος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να δει κάποια πράγματα, να κάνει τις δοκιμές του και να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Ίσως σκέφτεται αλλαγές ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια και δεν αποκλείεται να τις δουλέψει στο σημερινό φιλικό. Το σημαντικό για τον Ερμή είναι να μπορέσει να βελτιώσει το συντομότερο τη βαθμολογική του θέση για να μην τον πάρει από κάτω, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τους «πράσινους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ