aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ νέος τεχνικός διευθυντής του Ερμή

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ερμή

Μετά τη σύναψη συνεργασίας με τον Νίκο Παναγιώτου, για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Ερμή έχει προχωρήσει και στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Ως γνωστόν, ο Δάνος Δαμιανού έχει αποχωρήσει και οι «φτεροπόδαροι» δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαρά.

«Ο προγραμματισμός άρχισε με εντατικούς ρυθμούς στο σωματείο μας. Μετά το κλείσιμο του προπονητή άλλο ένα μέλος προστίθεται στην τεχνική ηγεσία. Νέος τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Ελλαδίτης Γιάννης Γεωργαράς. Του ευχόμαστε ολόψυχα να επιτύχει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και να γίνει μέρος των επιτυχιών που όλοι προσδοκούμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ερμή.

Μετά κι απ’ αυτή την εξέλιξη, ο κόσμος του Ερμή περιμένει και τις πρώτες προσθήκες ποδοσφαιριστών. Πρώτιστο μέλημα των Παναγιώτου και Γεωργαρά είναι να αξιολογήσουν τους υποψήφιους και αναλόγως να δώσουν το πράσινο φως στη διοίκηση να προχωρήσει για τη σύναψη συμφωνίας με τους εκλεκτούς.

Εξάλλου, η ομάδα κάτω των 18 ετών του Ερμή τερμάτισε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Παίδων Β’ Κατηγορίας και η διοίκηση με ανακοίνωσή της συγχαίρει τα παιδιά, στα οποία βλέπει στο πρόσωπό τους το μέλλον της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ