aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Ερμής σχεδιάζει την επόμενη σεζόν

Ο Ερμής σχεδιάζει την επόμενη σεζόν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η σεζόν έχει χαρακτηριστεί άκρως αποτυχημένη από τον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την έναρξη επαφών με ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ, με στόχο την ανανέωση της συνεργασίας.

Πρόκειται ασφαλώς για αυτούς, οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των μαυροκόκκινων και γι’ αυτό έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την παραμονή τους στην ομάδα της Αραδίππου. Οι πρώτοι που έχουν κληθεί είναι οι Αρτάβε, Μπενγκά, Κότο, Ντε Μέλο, Μαρτίνιουκ και Χριστόφ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ποδοσφαιριστές δηλαδή που ήταν βασικοί και έκαναν τη διαφορά σε αρκετές περιπτώσεις δείχνοντας την ποιότητά τους. Ένας άλλος στόχος της διοίκησης είναι να προσεγγίσει και να πείσει κάποιους καλούς Κύπριους να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας. Η προσπάθεια δεν σταματά στην απόκτηση του Λένου Σωφρονίου, καθώς στόχος είναι να αποκτηθούν δυο ή τρεις Κύπριοι, οι οποίοι θα διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Κάποιες επαφές ήδη γίνονται και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν και σημαντικές εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα με το φάκελο που έχει έρθει για το παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Στον Ερμή λένε πως δεν ασχολούνται καν με το θέμα, καθώς θεωρούν ότι δεν υπήρχε τίποτα το ύποπτο, ενώ στον φάκελο δεν καταλογίζεται ευθύνη σε καμία από τις δυο ομάδες. Ο Ερμής πάντως αναμένεται να αγωνιστεί στα εναπομείναντα εννιά παιχνίδια με αρκετούς νεαρούς, για να τους δώσει ευκαιρίες να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ