aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Χόοι είχε κέφια

Ο Χόοι είχε κέφια

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών του στη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο Ερμής στο δημοτικό γήπεδο Αραδίππου.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου, έχοντας σε αδρές γραμμές καλή απόδοση, επιβλήθηκε της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, έστω και αν η αντίπαλος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Σκόρερ και των δύο γκολ ήταν ο 25χρονος εξτρέμ Έλσον Κουίνσι Χόοι.

Ο Κύπριος προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε άλλο ένα παιχνίδι όλα αυτά που διδάσκει καθημερινώς στις προπονήσεις σχετικά με την τακτική και παραλλήλως διαπίστωσε τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του. Ο Ερμής, πάντως, έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, ιδιαιτέρως στο δεύτερο μέρος που ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με το πρώτο μισό του ματς.

Υπενθυμίζουμε πως οι «φτεροπόδαροι» θα έχουν ένα δύσκολο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα απέναντι σε αντιπάλους της Λευκωσίας. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ομόνοια και ακολούθως θα μετρήσουν δυνάμεις εκ νέου στο στάδιο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ.

Δύο αναμετρήσεις που θα έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά στην ομάδα της Αραδίππου θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη, μπαίνοντας έτσι με ορμή στον νέο μαραθώνιο. Τουλάχιστον στα φιλικά ματς, έδειξαν πως έχουν τις δυνατότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ