aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Ο Αναστασιάδης είναι ανοιχτοχέρης, ας μας δώσει και εμάς €1.000.000»

«Ο Αναστασιάδης είναι ανοιχτοχέρης, ας μας δώσει και εμάς €1.000.000»

Όποτε μιλά ο Λούκας Φανιέρας κάτι ενδιαφέρον θα έχει να πει, τα λέει χύμα και σταράτα. Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας ήταν φιλοξενούμενος απόψε στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision και ήταν (πάλι) απολαυστικός.

Αναφερόμενος για το γήπεδο στην Αραδίππου, είπε: «Θέλω να κάνω γήπεδο, θέλω να πάω σπίτι μου, να παίζω στο χωριό μου για να λέω ότι έχω ομάδα. Δεν στήριξα τον δήμαρχο, όμως είναι φίλος μου και με κάλεσε μόλις αναδείχθηκε και μου είπε πως θα δει το θέμα ανέγερσης γηπέδου».

Ακόμη, τόνισε: «Η ΑΕΚ έκανε γήπεδο σ’ ένα χρόνο. Το θέμα είναι να αρχίσουν τα έργα. Όταν γίνει η αρχή, θα τελειώσει. Ο πρόεδρος (σ.σ. Αναστασιάδης) είναι ανοιχτοχέρης, έδωσε στην ΑΕΚ 2.000.000 ευρώ. Να μας δώσει και εμάς 1.000.000 να κάνουμε κι εμείς γήπεδο».

Ο πρόεδρος του Ερμή, με αφορμή το γήπεδο, πρόσθεσε: «Θα είμαι χαρούμενος αν γίνονταν 3-4 γήπεδα φούτσαλ στο χωριό για να ασχολούνται οι νεαροί. Το Παραλίμνι έβγαλε 10 παίκτες που αξίζουν εκατομμύρια, γιατί έχει γήπεδα. Πώς να πάει μπροστά ο Ερμής που έχει αλώνια;».

Και συνέχισε: «Στο χωριό υπάρχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά αλλά με το ποδόσφαιρο διαφοροποιήθηκε κάπως η κατάσταση, όμως οι άνθρωποι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Δώσαμε 750.000 ευρώ σε ενοίκια και αν επένδυα στο γήπεδο του χωριού μου θα το έκανα πρώτης κατηγορίας».

Ο Φανιέρος αποκάλυψε ενδιαφέρον άλλων συλλόγων. «Υπάρχουν πολλές ομάδες που με ζητούν, που είναι κερδοφόρες για εμένα. Πολλές φορές μου ήρθε στο μυαλό να αποδεχτώ, αλλά δεν μπορώ να πουλήσω τον Ερμή. Τον χτίσαμε 5-6 άτομα», είπε και πρόσθεσε ανάμεσα σε άλλα: «Ο Ερμής υπάγεται σε μια κομματική κατάσταση και εγώ διαφωνώ. Το ποδόσφαιρο πρέπει να απαλλαγεί από τα κόμματα. Ορισμένες ομάδες που το παίζουν διπλό ταμπλό είναι αποτυχημένες, δεν πάνε μπροστά».

Επίσης, ο Φανιέρος αποκάλυψε συμφωνία με τον Χρίστο Πουλλαΐδη για τα παιχνίδια του Ερμή με την Ανόρθωση. «Η Ανόρθωση θα πάρει και τις τρεις κερκίδες, καθώς και οι οργανωμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν το πέταλο και εμείς θα πάμε ως φιλοξενούμενοι. Ήταν κάτι που συμφωνήσαμε με τον Πουλλαΐδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ