aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ αυστηρός κύριος Μιλόγεβιτς

Ο αυστηρός κύριος Μιλόγεβιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ντεμπούτο του Γκόραν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Ερμή πλησιάζει, αφού την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ. Η ομάδα της Αραδίππου, μετά την αποδέσμευση του Νίκου Παναγιώτου από την τεχνική ηγεσία, ψάχνει μια νέα αρχή. Ένα ξεκίνημα που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να κερδίσει το χαμένο έδαφος, να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα και να μπορέσει να ατενίσει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η διοίκηση τονίζει ότι πιστεύει το έμψυχο δυναμικό γιατί είναι στελεχωμένο με ικανούς ποδοσφαιριστές που έχουν να δώσουν ακόμη πολλά. Ο νέος τεχνικός έπιασε δουλειά εδώ και αρκετές ημέρες και έχει σχηματίσει εικόνα για τη δυναμικότητα του ρόστερ και τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Το γεγονός ότι βγάζει αυστηρότητα στις προπονήσεις είναι κάτι που ξεχωρίζει ώς σήμερα. Είναι αρκετά απαιτητικός και προσπαθεί να κερδίσει τους παίκτες του, έχοντάς τους συνέχεια στην πρίζα.

Κόντρα στην Ανόρθωση είναι δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Αλλαγές που πιστεύει ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει τα πόδια της και να βγάλει στο γήπεδο την εικόνα που όλοι επιθυμούν. Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι μεγάλος, όμως ο Μιλόγεβιτς είναι αρκετά πιεστικός και θέλει να δει την ομάδα του να παίζει ωραίο και έξυπνο ποδόσφαιρο.

Αγωνιστικά εκτός είναι οι Ιμερέκοφ και Πατσέκο, οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Ο Σανδραβέλης ανέβασε ρυθμό στις προπονήσεις και ίσως βρεθεί στην αποστολή του αγώνα μετά από αρκετές εβδομάδες. Στόχος για τον Ερμή είναι το βαθμολογικό όφελος, αξιοποιώντας την έδρα του, κάτι που έκανε μέχρι σήμερα σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ