aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Νομίζω είναι σπάνιας ομορφιάς αυτό το γκολ» (video)

«Νομίζω είναι σπάνιας ομορφιάς αυτό το γκολ» (video)

Το γκολ που έβαλε από… το σπίτι του, ο Γιώργος Γεωργιάδης, στον αγώνα με την Πάφο ήταν χάρμα οφθαλμών. Ίσως από τα καλύτερα που σημειώθηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο και οι φίλαθλοι το ψήφισαν ως το κορυφαίο της 6ης αγωνιστικής. Το STOIXIMAN TOP GOAL 6ης Αγωνιστικής παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή του Ερμή, o Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της εταιρείας Stoiximan.

Συγχαρητήρια Γιώργο για το γκολ που σημείωσες και την ανάδειξη του ως το καλύτερο της 6ης Αγωνιστικής: «Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο τον ΠΑ.Σ.Π. και τον κόσμο που ψήφισε. Είναι μια επιβράβευση για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, η αλήθεια δεν έχω ξαναβάλει κάτι παρόμοιο. Χαίρομαι που το έβαλα, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να κερδίσει η ομάδα. Προσωπικά όμως αυτό το βραβείο μετράει για τη συνέχεια αφού μου δίνει δύναμη».

Είχες δει τον αντίπαλο τερματοφύλακα πριν να σουτάρεις. Είναι το ωραιότερο γκολ της καριέρας σου;
«Ναι τον είδα για αυτό και το προσπάθησα. Νομίζω ναι, είναι από τα ωραιότερα γκολ που έβαλα. Και στην Ελλάδα έχω σημειώσει όμορφα γκολ για τα οποία έχω πάρει βραβείο αλλά αυτό νομίζω είναι σπάνιας ομορφιάς και δύσκολα επαναλαμβάνεται».

Είναι η δεύτερη σου χρονιά στην Κύπρο. Προσδοκείς να μείνεις για αρκετό καιρό;
«Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Πέρσι ήμουνα στην ΑΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι φέτος ήταν να πάω κάπου αλλού αλλά τελευταία στιγμή χάλασε, είχανε μείνει λίγες μέρες και εν τέλει ήρθα στον Ερμή. Η Κύπρος μου αρέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Και πέρσι και φέτος. Δεν έχω πρόβλημα να παραμείνω αν έρθει κάτι καλό στη συνέχεια».

Ο Ερμής έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Όσο περνάει ο καιρός νομίζεις θα σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας;
«Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Σε άλλα παιχνίδια είμαστε καλοί, όπως με την Ομόνοια, και μπορούμε να κερδίσουμε και σε άλλα παιχνίδια παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί, όπως με τον Ολυμπιακό, μια θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα από την οποία δυστυχώς χάσαμε. Είμαστε πολλοί καινούριοι παίχτες. Πρέπει να τα βρούμε λίγο μεταξύ μας και να έρθει καλύτερη χημεία. Θεωρώ ότι θα στρώσουμε στη συνέχεια. Πρέπει γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Πως βλέπεις το κυπριακό πρωτάθλημα σε σχέση με το Ελληνικό στο οποίο αγωνιζόσουν (Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ, Βέροια);
«Παλαιότερα η ψαλίδα ήταν μεγαλύτερη. Χρόνο με το χρόνο η διαφορά μικραίνει. Ιδιαίτερα στις μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Το βλέπουμε κι από το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα σε Champions και Europa League. Καταλαβαίνουμε ότι η διαφορά πλέον δεν είναι μεγάλη. Γενικά πιστεύω ότι στο διεθνές ποδόσφαιρο η διαφορές άρχισαν να κλείνουν».

Παρακολουθείς το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες που αγωνίσθηκες;
«Ναι το παρακολουθώ πάρα πολύ. Όσο μπορώ φυσικά κι όταν δεν έχω παιχνίδι. Βλέπω στο σπίτι μου τα παιχνίδια. Δεν μπορώ να τα αφήσω όλα πίσω. Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα που ξεκίνησα, η ομάδα η δικιά μου και μετά όλες οι άλλες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ