aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΝίκη, 6η θέση και νέα αρχή

Νίκη, 6η θέση και νέα αρχή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να περάσει νικηφόρα από το «Αμμόχωστος», να παραμείνει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κάνει νέα αρχή με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο. Αυτοί είναι οι στόχοι του Ερμή σήμερα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, σε ένα παιχνίδι που δικαιούται τον χαρακτηρισμό «έξι βαθμών».

Πρόκειται για πολύ δύσκολη έξοδο για τους «φτεροπόδαρους», οι οποίοι θέλουν να δείξουν χαρακτήρα και να μπορέσουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τον πραγματικό τους εαυτό. Το κλίμα μετά τη βαριά ήττα από την Ανόρθωση (1-4) δεν είναι το καλύτερο, όμως εδώ είναι που χρειάζεται να δείξουν χαρακτήρα οι ποδοσφαιριστές.

Για τη σημερινή αναμέτρηση, στο απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού είναι γραμμένα δύο ονόματα. Αυτά των τραυματιών Χριστοφή και Αλεξίου. Απ’ εκεί και πέρα, οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

«Ο χαμένος χάνεται σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα που θα χάσει, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει την 6η θέση, μια θέση την οποία κρατάμε εδώ και καιρό εμείς. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε συνεπείς στο σημαντικό ραντεβού. Καλείται η ομάδα να αντιδράσει, καλούνται οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι άμοιροι ευθυνών να καταφέρουν σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για εμάς να πετύχουν το ζητούμενο», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ