aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΝα μην στραβώσει κι άλλο το κλίμα

Να μην στραβώσει κι άλλο το κλίμα

Το κλίμα στον Ερμή δεν είναι το καλύτερο δυνατό, μετά και από τα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Λούκας Φανιέρος και για να μην στραβώσει κι άλλο το κλίμα, στόχος είναι η ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα, όσο δύσκολη κι αν ακούγεται η αποστολή του.

Ο Νίκος Παναγιώτου και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για αναστροφή του κλίματος. Στην προσπάθειά του αυτή είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τους παίκτες που άρχισαν το παιγνίδι με την ΑΕΚ, σε μια προσπάθεια να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας.

Μετά τον τραυματισμό του Νόβακ, η διοίκηση του Ερμή προχώρησε στην επανένταξη στην ομάδα του Δημήτρη Αραμπατζή. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας προπονήθηκε με την ομάδα της Αραδίππου τις τελευταίες μέρες και στον σημερινό αγώνα αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, πραγματοποιώντας εκ νέου ντεμπούτο στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και πριν τρία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ