aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜονόδρομος η επιτυχία…

Μονόδρομος η επιτυχία…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ο Ερμής προετοιμάζεται ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το κλίμα στην ομάδα μετά και τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ομόνοια είναι εξαιρετικό και στόχος δεν είναι άλλος από τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων και τη συνέπεια όσον αφορά στη σταδιακή βελτίωση εντός αγωνιστικού χώρου.

Το γεγονός ότι οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και απέναντι σε ομάδες με μεγάλους στόχους είναι κάτι που φέρνει ικανοποίηση. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να δει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στην αγωνιστική συμπεριφορά του Ερμή και αυτό θα μπορέσει να το συμπεράνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η νίκη κόντρα στην Ομόνοια δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μόνο τρεις βαθμοί πάνω στους οποίους καλείται ο Ερμής να χτίσει και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ανάλογη συνέχεια. Ο Παναγιώτου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζαχάρια ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Θέση δίπλα από τον Φρίμπονγκ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός με την Ομόνοια, διεκδικεί ο Θεοδώρου, εκτός αν παίξει πολύ επιθετικά ο Ερμής με Γουίκς και Πατσέκο στην ίδια ενδεκάδα. Είναι δεδομένο ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από το τρίποντο θα αποτελέσει αποτυχία γα τον Ερμή στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ