aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜήνυμα Φανιέρου για γηπεδικό, εξέλιξη και… Ευρώπη

Μήνυμα Φανιέρου για γηπεδικό, εξέλιξη και… Ευρώπη

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος, μέσω γραπτής δήλωσης στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας και τονίζει μεταξύ άλλων πως θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο του πατέρα του σχετικά με το γηπεδικό.

Αναλυτικά:

«Φίλοι και Φίλες,

Σήμερα 61 χρόνια μετά από την Ίδρυση του Συλλόγου μας και βλέποντας τα σημεία των καιρών στο ευρωπαϊκό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αποφασίσαμε η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου να αναδιοργανώσουμε το σωματείο μας σε όλα τα επίπεδα.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε η νέα μας επίσημη ιστοσελίδα, όπου οι φίλοι της ομάδας και όλοι από τον κυπριακό και παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χώρο (Μ.Μ.Ε, κλπ) θα μπορούν να βλέπουν όλα τα πληροφοριακά στοιχεία για την ομάδα μας καθώς και τα τελευταία νέα μας. Αναλαμβάνοντας το σωματείο του Ερμή Αραδίππου, έχοντας ηθική δέσμευση στον αείμνηστο πατέρα μου Αντώνη Φανιέρο, έχω προσωπικούς στόχους τα επόμενα χρόνια ο Ερμής μας να εξελιχθεί ανοδικά σε όλα τα επίπεδα στο κυπριακό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Όνειρο μου να υλοποιήσω το όραμα του πατέρα μου θυμίζοντας σε όλους τα λόγια που είχε πει σε κάποιον δημοσιογράφο πριν μερικά χρόνια σε μία συνέντευξη του: “Γίνεται ο Ερμής στην 1η κατηγορία να μην έχει γήπεδο και να πάμε να διακονούμε στο Δασάκι της Άχνας και στην Σαλαμίνα να μας αφήσουν να παίζουμε στα γήπεδα τους; Γίνεται τούτο το πράμα; ” Να είναι σίγουροι λοιπόν οι φίλοι της ομάδας ότι παρότι φέτος είχαμε μια δύσκολη χρονιά, προχωράμε ως σωματείο σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα στο μέλλον θα υλοποιήσουμε το όνειρο του πατέρα μου. Έρχονται καλύτερες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ