aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜια τετράδα αγώνων σκέτη πρόκληση…

Μια τετράδα αγώνων σκέτη πρόκληση…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα παιχνίδια με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ στις πρώτες στροφές του τρέχοντος μαραθωνίου ανήκουν στο παρελθόν για τον Ερμή. Η ομάδα της Αραδίππου δεν κατάφερε στο δύσκολο ξεκίνημά της στη σεζόν να έχει βαθμολογικό όφελος, παρά το γεγονός ότι κέρδισε τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητα και πρωτίστως την αγωνιστική εικόνα που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Ιδιαίτερα στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Ομόνοια δημιούργησε σωρεία ευκαιριών για να πάρει το βαθμολογικό όφελος, κερδίζοντας όμως το χειροκρότημα για την εμφάνισή της. Ουσιαστικά, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για τους «φτεροπόδαρους».

Τώρα που το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό και ασφαλώς η ομάδα είναι ικανή για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει ώστε να αρχίσει να ανεβαίνει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Να χτίσει μια δυναμική και να επενδύσει στη συνέχεια.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου υποδέχεται την Αναγέννηση Δερύνειας και μοναδικός στόχος εννοείται ότι θα είναι η νίκη. Είναι από τους αγώνες που οι Αραδιππιώτες επιβάλλεται να κερδίσουν, ασχέτως αν η Αναγέννηση έδειξε μέχρι στιγμής ότι θα προβληματίσει και θα βάλει υψηλά εμπόδια σε πολλές ομάδες.

Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα, «καπάκι» τα λέει εντός έδρας με τον Εθνικό Άχνας και μετά το ματς με την Καρμιώτισσα εκτός έδρας. Τέσσερα παιχνίδια μέσα στον επόμενο ένα μήνα που θα χαράξουν πιθανόν πορεία για τον Ερμή και θα δείξουν κατά κάποιο τρόπο μέχρι πού μπορεί να «βλέπει» στο πρωτάθλημα. Ο μεγάλος στόχος είναι η είσοδος της ομάδας στην πρώτη εξάδα και μέσα από τέτοια ματς είναι που μπορεί ο Ερμής να χτίσει ψυχολογία και να πάρει βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ