aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜία επιστροφή και δύο αποχωρήσεις στον Ερμή

Μία επιστροφή και δύο αποχωρήσεις στον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Ερμή τις επόμενες μέρες. Και αυτό γιατί ήδη υπάρχουν διάφορες διεργασίες αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ήδη η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν πάρει αποφάσεις για το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών.

Σύντομα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα της Αραδίππου οι Μιούλερ Φερνάντες και Ραφαήλ Γιαγκουδάκης. Ο πρώτος δεν έπεισε με την απόδοση του και ο δεύτερος είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Πέρα από τις δύο πιο πάνω αποχωρήσεις, ο Ερμής προχώρησε και στην πρόσληψη του Ιάκωβου Καμμένου για τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Το Διοικητικό Συμβούλιο και η οικογένεια του Ερμή θέλει να καλωσορίσει τον κ. Ιάκωβο Καμμένο που ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κ. Καμμένος διετέλεσε και στο παρελθόν αρχηγός της ομάδας με μεγάλη επιτυχία. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα απουσίας του από την ομάδα, η παρουσία του στο σωματείο μας θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο της ενίσχυσης, θυμίζουμε ότι έχει ήδη αποκτηθεί ο Δημήτρης Φροξυλιάς, ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους μαυροκόκκινους και δεν αποκλείεται να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μαζί τους. Σημαντική ενίσχυση αναμένεται να γίνει στην επιθετική γραμμή της ομάδας εκεί που ο Ερμής παρουσιάζει ορισμένα προβλήματα.

Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τον ποδοσφαιριστή του Ερμή, Κριστιάν Σίργκι. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά του, συμπληρώνοντας τα 30 του χρόνια και η ομάδα, η διοίκηση, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές του επιφύλαξαν έκπληξη μετά το τέλος της  προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ