aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜέτρα βελτίωσης σε άμυνα και επίθεση

Μέτρα βελτίωσης σε άμυνα και επίθεση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ερμή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο Νίκος Παναγιώτου προετοιμάζει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται για να είναι έτοιμη να διεκδικήσει με απαιτήσεις το πρώτο της τρίποντο στη φετινή περίοδο.

Εκτός πλάνου είναι ο Μασίνουα και ο Άλμπα, ενώ οι άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού. Στις προπονήσεις γίνεται μπόλικη δουλειά στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Χρειάζεται βελτίωση ο Ερμής. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο για να αποδώσει καλύτερα.

Ελλαδικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Αραδίππου είχε προσεγγίσει τον Γιώργο Μπαντή. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα που πέρσι ήταν βασικός στον Αστέρα Τρίπολης και ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο κορυφαίος της σεζόν. Τελικά δεν του ανανεώθηκε το συμβόλαιο και δεν βρήκε ομάδα, με αποτέλεσμα το όνομά του να «παίξει» για τον Ερμή.

Οι «φτεροπόδαροι» απέκτησαν όμως τον Τσερνιάουσκας, καθώς ο Μπαντής δεν φαίνεται να ήθελε να μετακομίσει στην Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ