aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜείωση εξόδων και αποχωρήσεις

Μείωση εξόδων και αποχωρήσεις

Η εντός έδρας ήττα από τον Άρη προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στον Ερμή. Σύμφωνα με τους παράγοντες των «φτεροπόδαρων», πιστεύουν πως έχει χαθεί η εξάδα και γι’ αυτό ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος έχει αρχίσει… εκκαθάριση.

Παρελθόν αποτελεί ο Ντομινίκ ντα Σίλβα, ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους συμφώνησε με άλλη ομάδα, ώστε σε περίπτωση που ο Ερμής δεν μπει στην εξάδα να αποχωρήσει. Ήδη, μάζεψε τα πράγματα του και αποτελεί παρελθόν, κάτι που δείχνει ότι στον Ερμή έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους.

Γεγονός που κάνει πλέον τον Λούκα Φανιέρο να θέλει να μειώσει τα έξοδα της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, γι’ αυτό και μετά τον Ντα Σίλβα, την έξοδο αναμένεται να δει και ο Νουρεντινόσκι. Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ερμή, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και οι δυο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις για να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, μια άλλη σκέψη που υπάρχει στους Αραδιππιώτες είναι να καλέσουν κάποιους ποδοσφαιριστές, ώστε να αρχίσουν επαφές για να γίνουν κάποιες μειώσεις, κυρίως στα μεγάλα συμβόλαια που υπάρχουν. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση θα συμμαζέψει κάπως τα έξοδα του συλλόγου.

Θέμα προπονητή, τουλάχιστον για την ώρα, δεν φαίνεται να υφίσταται. Στόχος του Ερμή είναι στα εναπομείναντα παιχνίδια να δοθούν ευκαιρίες και σε κάποιους νεαρούς παίκτες, όπως οι Λίλλης, Κέζος, Ψάλτης και Αλεξίου για να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν μελλοντικά και να αποτελέσουν σημαντικά στελέχη της πρώτης ομάδας. Ειδικά οι Λίλλης και Αλεξίου όποτε αγωνίστηκαν έδειξαν ότι έχουν τα φόντα να βοηθήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ