aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜεγάλη η πίεση, τέλος ο Κιπιάνι

Μεγάλη η πίεση, τέλος ο Κιπιάνι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μόνο με τον εαυτό τους τα έχουν άπαντες στον Ερμή για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ΕΝΠ (0-0). Στο πιο κρίσιμο (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι της σεζόν, η ομάδα της Αραδίππου πάλεψε όσο μπορούσε, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις φάσεις που έφτιαξε.

Ο Κατσιατής στο πρώτο ημίχρονο έδωσε έτοιμο γκολ στον Κεϊτά, ο οποίος έχασε το άχαστο, ενώ οι Γεωργίου και Ταραλίδης απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η ΕΝΠ κράτησε το μηδέν και πήρε τον βαθμό, με αποτέλεσμα η πίεση να παραμένει μεγάλη στους Αραδιππιώτες. Αλλαγή στην αλλαγή έγινε ο Ηλίας Γεωργίου, ο οποίος αποχώρησε με δεμένο πόδι από το γήπεδο και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Πλέον, οι «φτεροπόδαροι» στρέφουν την προσοχή τους στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ με δύο ακόμη παίκτες. Ο Μακρίεφ έκανε ντεμπούτο απέναντι στην ΕΝΠ, αλλά δεν πήρε πολλές μπαλιές, ενώ ο Νγκάγκα δεν ήταν στην αποστολή. Θα αποκτηθεί λογικά ένας μέσος και ένας ακραίος επιθετικός και εκτιμάται ότι εντός της εβδομάδας ίσως προκύψουν εξελίξεις.

Κάποιες περιπτώσεις που εξέταζαν στον Ερμή έχουν απομακρυνθεί και για την ώρα η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία στρέφουν αλλού την προσοχή τους για ποιοτική ενίσχυση. Είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτοί που θα έρθουν να κάνουν τη διαφορά, γιατί η ομάδα θέλει ποιότητα και άμεσες λύσεις μεσοεπιθετικά. Ο Κιπιάνι αποτελεί παρελθόν, μιας και δεν παρουσιάζεται στις προπονήσεις και αναμένεται να επιστρέψει στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ